vidaXL 145075

vidaXL 145075

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Mosogatótálca

BLANCO TIPO 8 S (511925) Mosogatótálca 66 596 Ft-tól BLANCO TIPO 8 S (511925) BLANCO LIVIT 8 S (514798) Mosogatótálca 143 230 Ft-tól BLANCO LIVIT 8 S (514798) Livinox EC-138K Mosogatótálca 36 899 Ft-tól Livinox EC-138K Livinox EC-138DK Mosogatótálca 40 754 Ft-tól Livinox EC-138DK

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Anyag Rozsdamentes acél
Kialakítás Kétmedencés
Csepegtető tálca Van
Gyümölcsmosó Nincs

Méretek

Szélesség 1200 mm
Magasság 500 mm
Medence mélység 155 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

  • Színe: ezüst
  • Anyaga: rozsdamentes acél csiszolt felülettel
  • Teljes mérete: 120 x 50 x 16 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Kétmedencés kialakítás
  • Szűrővel és bűzelzáróval kiegészítve
  • Hangszigetelő alátétekkel kerül kiszállításra
  • Az edényszárító jobb és bal oldalra is felszerelhető


Ez a minőségi mosogató két méretes medencével és oldalt nagyméretű csepegtetőtálcával rendelkezik. Szűrővel és szifonnal szállítjuk. Remek választás konyhájába. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült mosogató karc- és ütésálló, valamint rendkívül tartós. Emellett szennytaszító és foltálló, így könnyedén tisztítható. A mosogató helytakarékosságának köszönhetően több hely marad Önnek a pulton. Az extra mély medencék bőséges helyet biztosítanak nagy serpenyők és edények számára, a kétmedencés kialakításnak köszönhetően pedig egy teljesen különálló résszel is rendelkezik. A csepegtetőtálcának nem csupán mosogatáskor veheti hasznát, hanem zöldségek szeletelésekor is. A négyszögletes mosogató jobb és bal oldalára is szerelhető a csepegtetőtálca. A csomag a szűrőt és a szifont is tartalmazza.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.